Oficina Tècnica i Projectes

Tots sabem que no hi ha cap obra igual que una d'altra. De la mateixa manera que no hi existeix una manera d'executar una obra igual que una altra feta anteriorment. És per aixó que hem de comprendre que cada obra requereix d'un tracte particular i diferent d'entendre els processos a realitzar.

Cada obra té els teus "tempos" i les seves peculiaritats que la fan ser singular i única, simplement és qüestió d'aprendre del dia a dia i millorar encara més el procediments a emprar per tal siguin més efectius i rigurosos.

A Axis Topografia i  Oficina Tècnica entenem aquest procés de la construcció al que dia rera dia s'han de refer les millores propostes i soluciones al mateix temps que aportar idees per millorar els resultats de l'obra.

 

Som especialistes en programes de traçat havent realitzat traçats per obres a l'estranger per a algunes de les més importants empreses internacional del sector de la construcció

Realitzem no només les mediciones mensuals de l'obra sinó que a més mecanitzem el projecte inicial per poder aportar millores que fagin incrementar els beneficis o minimitzar les possibles pérdues al moment d'aconseguir les licitacions.

Cada tancament de mes o als exercicis d'actualització trimestrals, es realitzaran medicions per tals de portar a terme l'avaluació de partides remanents.

Confia en AXIS Oficina Tècnica per dur a terme  els treballs de delineació i Oficina Tècnica necessaris durant la fase de projecte i execució d'obra.